Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Pomoč in podpora


Pomotoma sem kupil vozovnico za mestni avtobus v Mariboru. Jo lahko vrnem?
Vozovnica ni predmet vračila. Po opravljenem neželenem nakupu se lahko obrnete na podpora@marprom.si.
Kako dolgo je veljavna vozovnica?
Voznica, ki jo kupite v VALÚ Marketu, je veljavna 30 dni od nakupa. Ko jo uporabite prvič, je vozovnica veljavna še eno uro od prvega skeniranja oziroma aktivacije. Ko odprete vozovnico, se izpiše, ali je še neuporabljena oziroma koliko časa je še veljavna. Svetujemo vam, da uporabljeno vozovnico sami prestavite v sklop Porabljen, ko pa preteče od nakupa 30 dni, se vozovnica samodejno prestavi v sklop Pretečene.
Kako uporabim kupljeno vozovnico?
Vozovnico, ki jo najdete v sklopu Moje QRte, odprite z izbiro gumba v obliki QR-kode. Prikazala se bo vozovnica s QR-kodo, ki jo skenirate pri voznikovem terminalu na avtobusu.
Koliko vozovnic lahko kupim?
V VALÚ Marketu lahko kupite največ 10 vozovnic.
Katere vozovnice lahko kupim?
Na voljo je samo ena vrsta vozovnic, in sicer enkratne vozovnice, ki veljajo na linijah mestnega prometa Marprom v Mariboru. Več informacij najdete na spletni strani Marproma.
Kje najdem kupljeno vozovnico?
Kupljena vozovnica se bo v VALÚ Marketu shranila v sklop Moje QRte, do nje pa lahko dostopate tudi na prvi strani aplikacije VALÚ. Vozovnica je shranjena v obliki QR-kode.
Kako lahko kupim vozovnico za mestne avtobuse v Mariboru?
V VALÚ Marketu izberite Vozovnice za mestne avtobuse v Mariboru, izberite želeno količino, dodajte v košarico in nadaljujte do plačila: če opravljate nakup v mobilni aplikaciji, le še potrdite plačilo, če pa opravljate nakup na računalniku, z aplikacijo VALÚ skenirajte prikazano QR-kodo in potrdite plačilo. Vozovnica bo shranjena v sklopu Moje QRte.

Niste našli, kar vas zanima? Kontaktirajte nas.

Pišite nam info@valu.si
Pokličite nas +386 41 440 880