Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Pomoč in podpora


 

Nazaj na teme pomoči
 

Rezultati iskanja

Zakaj polnitev računa VALÚ s kartico ni bila uspešna?

Polnitev je lahko neuspešna zaradi več razlogov, zato bodite pozorni na sledeče:

  1. Preverite, ali vaša kartica omogoča spletno plačevanje. Če ne veste, v svoji spletni banki preverite, ali kartica to omogoča ali ne in kakšne omejitve imate nastavljene za spletno nakupovanje. Če teh podatkov ne najdete, kontaktirajte svojo banko in se dogovorite, naj vam omogoči spletno nakupovanje.
  1. V aplikacijo VALÚ pravilno vnesite podatke s kartice (izberite vrsto kartice, vpišite številko kartice, veljavnost kartice in CSV-kodo). Če na kartici ne najdete CSV-kode (trimestna številka), vpišite 000 (velja predvsem za kartice Maestro).

Po vpisu podatkov s kartice v aplikacijo boste preusmerjeni na stran (po vsej verjetnosti - odvisno od banke izdajateljice kartice), kamor boste vpisali kodo, ki vam jo bo prek SMS-a ali potisnega sporočila posredovala vaša banka. Kodo vpišite v za to namenjeno polje in zahtevo potrdite ali pa samo potrdite (odvisno od vaše banke).

Če so izpolnjeni vsi pogoji (omogočeno spletno nakupovanje s kartico, pravilno vpisani podatki o kartici, pravilno vpisana koda, zadostno stanje sredstev na računu, poslovanje VALÚ-ja v okviru mesečnih omejitev prometa) boste dobili obvestilo o uspešno opravljeni polnitvi.

Če v kateremkoli koraku polnitve pritisnete puščico nazaj, se postopek polnitve prekine in izpiše se obvestilo, da je bila polnitev s kartico neuspešna.