Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

 

Seznanite se s Pogoji VALÚ KLUBA

Obdelava podatkov v VALÚ KLUBU

Pri zagotavljanju storitev VALÚ KLUBA Telekom Slovenije, d.d., obdeluje podatke članov VALÚ KLUBA. Zaupanje uporabnikov nam pri tem veliko pomeni. Ker se zavedamo, da je zasebnost uporabnikov pomembna, v Telekomu Slovenije veliko pozornosti namenjamo skrbnemu ravnanju ter varovanju podatkov in zasebnosti uporabnikov naših storitev. Zato pri obdelavi podatkov v VALÚ KLUBU uporabljamo ustrezne ukrepe za varovanje osebnih podatkov, spodaj pa vam podajamo kratek povzetek informacij o obdelavi osebnih podatkov v VALÚ KLUBU.

Upravljavec podatkov v VALÚ KLUBU je Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana. Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov so objavljeni na spletnih straneh Telekoma Slovenije.

Pri včlanitvi oziroma članstvu in uporabi storitev v VALÚ KLUBU obdelujemo podatke, med katere spadajo:

  • podatki o članu (npr. mobilna številka, e-naslov, ime, priimek, naslov, rojstni datum, spol, ID-številka člana …),
  • podatki o transakcijah (ID-številka člana, datum in čas transakcije, vrsta transakcije, število VALÚ točk in drugi podatki o nakupih),
  • drugi podatki, ki jih posreduje član oz. za zbiranje katerih poda soglasje (npr. lokacijski podatki).

Podatke uporabljamo za izvajanje storitev VALÚ KLUBA, pri čemer partnerjem VALÚ KLUBA posredujemo le podatke, potrebne za delovanje VALÚ KLUBA. Partnerji, ki sodelujejo v VALÚ KLUBU, morajo pri nakupih vedeti, na kateri račun uporabnika dodeliti točke oziroma kateri račun uporabnika je točke koristil. Tako so posameznemu partnerju posredovani le podatki ob pridobivanju in koriščenju točk pri posamezni transakciji, ki jo član opravi pri tem partnerju. V primerih, ko posamezni partner za koriščenje VALÚ KLUBA zahteva tudi podatke o članu, so člani o tem posebej obveščeni, podatki pa se partnerju posredujejo le, če član potrdi pogoje partnerja.

VALÚ KLUB uporablja podatke na podlagi zakonitega interesa tudi za druge namene, združljive z osnovnim, in na podlagi soglasij za namene, opredeljene v soglasjih. Podatke na podlagi zakonitega interesa uporablja tudi za obveščanje in pošiljanje ponudb za neposredno trženje z osebno prilagojenimi sporočili. Podrobnejše informacije so vam na voljo v Splošnih pogojih Programa zvestobe VALÚ KLUB in Politiki zasebnosti.

 

Soglasja

Če želite pri uporabi VALÚ KLUBA izkoristiti vse ugodnosti, ki vam jih VALÚ KLUB ponuja, vas prosimo, da podate soglasja za obdelavo svojih podatkov. Soglasja lahko kadarkoli prekličete.

V VALÚ KLUBU zbiramo naslednja soglasja:

 

Soglasje za prejem osebno prilagojenih sporočil prek SMS/MMS/klica

Izberite, če želite biti obveščeni prek mobilnega telefona, ko predstavljamo ponudbo partnerjev VALÚ KLUBA, ki je skladna z vašimi potrebami.

S tem soglašate, da vam lahko Telekom Slovenije posreduje obvestila in ponudbe za neposredno trženje prek SMS/MMS in klicev/videoklicev ter da želite biti seznanjeni z ugodnostmi in ponudbami, ki so prilagojene vam osebno, in dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke, podatke o uporabi VALU KLUBA, podatke o uporabi storitev družbe, njenih spletnih mest in aplikacij ter družbenih omrežij.

 

Soglasje za uporabo lokacije

Izberite, če želite prejemati obvestila in ponudbe, prilagojene glede na vašo lokacijo.

S tem soglašate, da Telekom Slovenije pridobiva in obdeluje podatke o vaši trenutni lokaciji z uporabo lokacijskih funkcij vaše mobilne naprave (npr. GPS) in da jih lahko uporablja v skladu s pravili uporabe vaših podatkov v VALU KLUBU, vključno z obveščanjem in posredovanjem ponudb za neposredno trženje. Lokacijski podatki so lahko hranjeni za ves čas veljavnosti te privolitve.

 

 

 

 

Odjava od prejemanja obvestil in ponudb za neposredno trženje

VALÚ KLUB vam želi na podlagi svojega zakonitega interesa pošiljati obvestila in ponudbe za neposredno trženje blaga in storitev VALÚ KLUBA ter partnerjev VALÚ KLUBA prek elektronske in navadne pošte ter družbenih omrežij, aplikacij in spletnih mest. Če obvestil in ponudb za neposredno trženje ne želite prejemati, nam to sporočite na e-naslov klub@valu.si oz. na naslov Telekom Slovenije, d.d., VALÚ KLUB, Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana.