Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

Skočite na Eventim, izberite svojo karto in plačajte enostavno z VALÚ-jem - na svojem mobitelu plačilo potrdite s klikom na gumb Plačaj.
Po novem lahko v knjižnicah plačujete z VALÚ-jem. Prednost takšnega plačila je, da lahko dolgove poravnate kar od doma in že si lahko rezervirate naslednje gradivo, ki ga brez poravnanih dolgov ne morete.
16. avgust 2022

Dodatni popusti v Big Bangu

Ob plačilu s kartico VALÚ Mastercard prejmite dodaten popust ob nakupu izbrane računalniške opreme.
Ko se boste naslednjič odpravili v hribe in se v gorski koči oddahnili ob dobrem kosilu, sladici ali pa zgolj pijači, znesek enostavno poravnajte z VALÚ-jem.
Preživite svoje počitnice ali podaljšan vikend v mirnem družinskem kampu Na otoku v Savinjski dolini. Med 1. 8. in 30. 9. 2022 ob plačilu z VALÚ-jem izkoristite kar 20 % popusta.
02. avgust 2022

V Grefino z VALÚ-jem

Se radi sprehajate po Ljubljani, nato pa privoščite kaj sladkega? V Grefinu si lahko sami sestavite sladoled, saj najprej izberete okus sladoleda, nato pa ga okrasite s številnimi sladkimi dodatki in prelivi. V Grefinu lahko izberete tudi vaflje, palačinke, churrose, milkshake, smutije ... Sestavite svojo sladko pregreho, za plačilo pa uporabite VALÚ.
Page 1 of 19 FirstPrevious [1]