Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

08. marec 2021

Spremenjen limit VALÚ Monete

Pametna denarnica VALÚ je zelo enostavna aplikacija za brezgotovinsko plačevanje, ki vam od 8. 3. 2021 omogoča do 160 € limita*.
Spremenjen limit VALÚ Monete

Svojo pametno denarnico preprosto napolnite z uporabo VALÚ Monete, ki naročnikom Telekoma Slovenije omogoči uporabo kredita v višini do 160 € mesečno*, brez obresti in brez stroškov odobritve. Na voljo vam je vsak mesec, obveznosti pa poravnate na mesečnem računu za telekomunikacijske storitve Telekoma Slovenije.

Informacijo o porabi sredstev in višini limita VALÚ Monete lahko preverite v Mojem Telekomu ali tako, da pošljete SMS-sporočilo z vsebino VALU MONETA na številko 1919.

Plačevanje z VALÚ-jem

V aplikaciji VALÚ smo za vas pripravili VALÚ Market, ki prinaša številne aktualne ugodnosti.

Plačevanje je omogočeno na vseh plačilnih mestih z oznako VALÚ: v trgovinah Mercator, Tuš, Eurospin in Mana, na bencinskih črpalkah Petrol, OMV, v trafikah 3dva, na prodajnih mestih Loterije Slovenije, Lekarne Ljubljana, Pošte Slovenije, Lassane, v različnih gostinskih lokalih in spletnih trgovinah.

VALÚ vam omogoča tudi pridobitev kartice VALÚ Mastercard, s katero lahko plačujete na več kot 53 milijonih prodajnih mest po svetu.

Z nakupom v VALÚ Marketu do brezplačne smučarske vozovnice

  1. Obiščite VALÚ Market, sklop Aktivnosti v gorah in preverite ugodnosti za imetnike pametne denarnice VALÚ.
  2. Vsak petek izžrebamo srečneža, ki je smučarsko vozovnico kupil v VALÚ Marketu, in mu povrnemo vrednost vozovnice.

Potrebujete več?

Višino limita lahko prilagodite glede na svoje potrebe. Priporočamo vam spremembo limita v Mojem Telekomu, lahko pa jo uredite tudi osebno na prodajnih mestih z izpolnjeno in podpisano Vlogo za spremembo limita zunanjih storitev.

Telekom Slovenije si pri zvišanju limita pridržuje pravico do končne odločitve.

Da boste lahko izkoristili vse, kar vam ponuja VALÚ, v aplikaciji VALÚ nadgradite svoj profil še danes.

Spremljajte naše aktualne novosti na Facebooku, Instagramu in YouTubu.


*Od 8. 3. 2021 je za naročnike storitev Telekoma Slovenije osnovni mesečni limit VALU Monete največ 160 EUR. Skladno s Politiko zasebnosti Telekom Slovenije pri obvladovanju tveganj uporabnike segmentira oz. profilira, zato je osnovni mesečini limit storitve lahko tudi nižji.