Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

10. maj 2021

Po paysafecard v VALÚ Market

Po novem lahko v VALÚ-ju, v sklopu Market, kupite tudi kartico paysafecard.
Po paysafecard v VALÚ Market

Paysafecard je eden izmed vodilnih na svetovnem trgu na področju spletnih predplačniških plačilnih sredstev in del skupine Paysafe. S kartico paysafecard lahko uporabniki plačujejo v več tisoč spletnih trgovinah – brez posredovanja podatkov bančnega računa ali kreditne kartice. Paysafecard je mogoče uporabiti za plačilo različnih igric, na portalih z igrami na srečo (poker ipd.), na portalih za zmenke, na družbenih omrežjih, za telefonske pogovore in sporočila, za glasbo, film in zabavo.

 

Nakup kartic paysafecard je v VALÚ Marketu na voljo le uporabnikom z naprednim profilom VALÚ. To omejitev smo morali uvesti zaradi usklajevanja z Zakonom o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma, ki prepoveduje polnjenje plačilnih instrumentov, kot je paysafecard, z anonimnim elektronskim denarjem.

 

Pridobite napredni profil in prejmite 1 EUR za nakup paysafecarda

Če uporabnik z osnovnim profilom VALÚ prične z nakupom kartice paysafecard, se postopek nakupa po potrditvi izbrane vrednosti ustavi, uporabnik pa prejme SMS-obvestilo, naj brezplačno nadgradi svoj profil v naprednega, ob tem pa prejme na svoj račun VALÚ 1 EUR dobroimetja za nakup kartice paysafecard.