Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

08. julij 2021

Izkoristite podaljšano promocijo Brezplačno do kartice VALÚ Mastercard

V času od 10. junija do 10. julija 2021 smo omogočili, da si po dveh plačilih z VALÚ-jem brezplačno naročite VALÚ Mastecard. Veliko uporabnikov je izkoristilo to možnost, zato smo se odločili, da ugodnost podaljšamo vse do 10. avgusta.
Izkoristite podaljšano promocijo Brezplačno do kartice VALÚ Mastercard

Še nimate VALÚ Mastercarda? Izkoristite akcijsko ponudbo: vsaj dvakrat plačajte z VALÚ-jem in nato brezplačno naročite VALÚ Mastercard (redna izdaja kartice sicer znaša 8 €).

Brezplačno naročilo si zagotovite tako, da v 30 dneh pred naročilom kartice opravite vsaj 2 plačili z VALÚ-jem na plačilnih mestih VALÚ (fizičnih prodajnih mestih ali spletu). Med temi prodajnimi mesti so poslovalnice Mercatorja, Petrola, OMV-ja, Tuša, Pošte Slovenije, Loterije Slovenije, Športne loterije in še mnoga druga. --> prodajna mesta linkati na Plačilna mesta - VALÚ (valu.si)

VALÚ Mastercard je kartica, ki vam bo poenostavila življenje. Še pred odhodom na počitnice naročite svojo in z njo plačujte na več kot 53 milijonih plačilnih mest doma in v tujini.

Za naročilo potrebujete le aplikacijo VALÚ, v kateri pri registraciji svoj profil kar takoj brezplačno nadgradite v naprednega.

Prednosti kartice VALÚ Mastercard:

Vse v zvezi s kartico urejate na svojem mobitelu.
Sredstva črpate iz svoje pametne denarnice VALÚ, ki vam omogoča mesečni limit 3.000 €.
Mesečno nadomestilo znaša le 1 €.
Kako do kartice? V aplikaciji VALÚ podrsajte zaslon v levo in potrdite naročilo.

Še več o prednostih VALÚ Mastercarda preberite na: https://www.valu.si/valu-mastercard.

Akcija velja od 10. 6. do 10. 8. 2021.