Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

03. maj 2022

Pri dostavnem podjetju DPD plačajte z VALÚ-jem

Nakupovanje na spletu postaja vse bolj razširjeno, zato smo se dogovorili, da boste po novem lahko z VALÚ-jem plačali tudi pri podjetju DPD. DPD ima za vas na voljo več kot 300 kurirjev, 6 skladišč po vsej Sloveniji, 672 prevzemnih točk ter 540 paketnikov. V letu 2021 so tako dostavili kar 5,8 milijona paketov.
Pri dostavnem podjetju DPD plačajte z VALÚ-jem

Prevzem paketa

DPD ima v Sloveniji zelo široko dostavno mrežo, paket pa vam kurirji dostavijo, kadarkoli in kamorkoli želite.

S pomočjo aplikacije myDPD lahko hitro in enostavno spremenite naslov dostave (službeni naslov, varno mesto, dostava k sosedu), izberete pa lahko tudi »zeleno dostavo« ter paket preusmerite na eno od številnih prevzemnih točk ali v enega od paketomatov DPD. Če vam datum dostave ne odgovarja, lahko spremenite tudi tega, saj pri DPD-ju razumejo, da so naša življenja včasih nepredvidljiva in se okoliščine hitro spreminjajo.

V centru Ljubljane, na Gosposvetski 1, pa imajo za vas odprt tudi City depo, kamor lahko preusmerite svoj paket, ga tam prevzamete ali odpošljete.  Za vas je na voljo tudi kabina za pomerjanje, kar pomeni, da lahko naročene artikle takoj poizkusite in jih, če vam ne odgovarjajo, na istem mestu takoj tudi vrnete.

Kako pri DPD plačate z VALÚ-jem?

Ko imate ob naročanju izdelkov v spletni trgovini možnost, da vam paket dostavi DPD, pri plačilu izberite možnost »plačilo po povzetju« oz. »plačilo z odkupom«.

DPD vam bo na dan dostave poslal SMS z varno spletno povezavo, ki jo odprete, izberete gumb Spletno plačilo ter pri načinih plačila izberete VALÚ. Plačilo lahko izvedete do trenutka, ko vam kurir dostavi paket. 

DPD-jevo dostavo uporabljajo Proteini.si, Shoppster, Decathlon. in še mnoga druga podjetja.

Želite poslati paket?

Tudi to vam DPD omogoča. Na spletni strani DPD4u.si  vpišete podatke in pri izbiri načina plačila najprej pritisnite gumb Spletno plačilo, nato pa med načini plačila izberete VALÚ. 

Paket lahko prevzame kurir pri vas doma ali v službi, odnesete pa ga lahko tudi na vam najbližjo prevzemno točko. Da bo pošiljanje paketov še prijetnejše, smo z DPD za vas pripravili promocijsko kodo za 15 % popusta ob pošiljanju paketov prek DPD4u.si. Ob pošiljanju paketa enostavno vpišite promo kodo VALU15  in popust se vam bo obračunal takoj.

pasica-valudpd