Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

05. julij 2022

Po trendovska oblačila v ikonično veleblagovnico Nama

Središča mest so danes rezervirana za druženje, nakupovanje in kulturno preživljanje prostega časa. Mestni utrip narekuje svojevrsten slog nakupovanja, ki se razlikuje od nakupovanja v nakupovalnih središčih.
Po trendovska oblačila v ikonično veleblagovnico Nama

Obiskovalec lahko svoj urbani sprehod po mestu nenačrtovano začini s sprehodom po ikonični veleblagovnici Nama, v kateri lahko odslej plačujete s pametno denarnico VALÚ, ki rešuje mnoge zagate. Odlična je za vse, ki cenite svobodo in ne marate vnaprejšnjega načrtovanja. Aplikacija VALÚ na vašem mobitelu omogoča, da si privoščite majico iz izložbe, čeprav ste se na sprehod odpravili brez denarnice. Omogoča vam, da si privoščite tiste super čevlje ali pa torbico, ki so vam padli v oko, čeprav na TRR-ju nimate več sredstev.

V središču trendov vas razvajajo s prestižnimi imeni vrhunske in naravne kozmetike, z več kot 50 priznanimi znamkami trendovskih oblačil, poslovne mode, športne elegance in večernih oblek zanjo in zanj, z največjo izbiro spodnjega perila v Sloveniji, s široko izbiro obutve, torbic priznanih znamk ter modnih dodatkov in s sladolednim barom. Navdihnila vas bodo zveneča imena, kot so: Mac Cosmetics, Jo Malone London, Dior Cosmetics, Chanel Cosmetics, Love Moschino, Karl Lagerfeld, Ted Baker, Armani Exchange, Trussardi, Twin Set U&B, Kocca, G-Star, Copenhagen in druga.

nama-2_668x668

 

S pametno denarnico VALÚ lahko plačujete v pritličju, 1., 2. in 3. nadstropju ter v sladolednem baru Grefino.

V Nami plačilo z VALÚ-jem izvedete tako, da odprete aplikacijo VALÚ, izberete ikono  valu_logo_euroton_cl...  in nato plačilo s kodo  valu_koda_logo_eurot....

Na zaslonu blagajne skrenirate QR-kodo in pritisnete gumb Plačaj v aplikaciji. Več o plačilu z VALÚ-jem.

 

nama-3_1000x668
Foto: arhiv Name

Več o ponudbi v Nami lahko spremljate tukaj: www.nama.si.