Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

17. januar 2023

Bele strmine na Soriški planini in Golteh vabijo

Poskrbite za smučarske vozovnice še pred odhodom na Soriško planino ali Golte. Kupite jih preprosto v VALÚ Marketu. Ob torkih pa lahko na Soriški planini smučate še ceneje.
Bele strmine na Soriški planini in Golteh vabijo

Na meji med Primorsko in Gorenjsko, v objemu gozdov Jelovice in na robu Julijskih Alp, se na nadmorski višini od 1287 do 1550 m nahaja Soriška planina, ki vam poleg smučarskih prog ponuja tudi urejeno sankaško progo ter progo za tek na smučeh.

Ob torkih pa lahko vsi, ki vozovnico kupite v VALÚ Marketu, smučate ceneje:

  • odrasli: 26 EUR 22,5 EUR
  • mladi, seniorji, študenti: 21 EUR 18 EUR
  • otroci: 16 EUR 13,50 EUR

 

V osrčju Savinjske doline se nahaja zimska pravljica na Golteh, kjer vas z najdaljšo nihalko v Sloveniji popeljejo na smučišča, od koder imate prečudovit razgled na Kamniško-Savinjske Alpe in Savinjsko dolino. Na Golteh vas čaka več kot 12 kilometrov urejenih smučarskih prog.

Nakup smučarskih vozovnic v VALÚ Marketu  vam omogoča, da prihranite čas, saj vam ni treba čakati v vrsti pred blagajno.

Vsi uporabniki VALÚ-jeve kartice s čipom lahko ob nakupu izberete možnost Naloži na kartico s čipom. Pri plačilu vnesete 23-mestno kodo, ki jo najdete na spodnjem levem robu kartice s čipom. Nakup potrdite z gumbom Plačaj. S tem vozovnico shranite na kartico s čipom, vidna pa je tudi v sklopu Moje QRte.

Če želite svojo kartico s čipom, nam pišite na info@valu.si in vam jo bomo poslali.

Kupite smučarske vozovnice