Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

21. november 2023

VALÚ in paysafe uspešno sodelujeta že 16 let

Blagovna znamka eDenar.net omogoča nakup produktov paysafecard, paysfecard direct in paysafe:cash. Uporabnikom v slovenskem prostoru že 20 let predstavlja enostavno in varno spletno izkušnjo.
VALÚ in paysafe uspešno sodelujeta že 16 let

V sodelovanju s podjetjem mc2 d.o.o. v okviru projekta eDenar (varno spletno plačevanje) je bil že leta 2007 omogočen nakup kartice paysafecard prek SMS-a s takratno Moneto.

V letu 2021 smo sodelovanje nadgradili in omogočili nakup preko SMS-a še za paysafecard direct in paysafe:cash ter sodelovanje nadgradili še z možnostjo nakupa v aplikaciji VALÚ, in sicer v Marketu. Nova možnost nakupa je bila sprejeta z navdušenjem in nakupi v VALÚ Marketu so začeli takoj po vpeljavi strmo naraščati.

edenar_logo

Predplačniška kartica paysafecard je varen in enostaven način plačevanja na spletu. Na voljo je v 600.000 trgovinah po vsem svetu in unovčljiva v več kot 1000 igrah in spletnih trgovinah – in to brez kreditne kartice. Tako predplačniška kartica paysafecard kot tudi račun myPaysafe omogočata enostaven nadzor vaše porabe, kar pomeni, da ne boste zapravili več, kot ste nameravali.

VALÚ in paysafecard skupaj predstavljata najenostavnejši način za igranje in nakupe znotraj iger – kadarkoli v dnevu, saj nakup opravite kar na svojem mobitelu.

Odprite aplikacijo VALÚ, izberite sklop Market in nato paysafecard. Izberete želeni znesek in potrdite plačilo. PIN za uporabo paysafecarda najdete v sklopu Moje QRte.