Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

13. februar 2024

Študenti, je čas za nov telefon?

Nič ne premaga občutka, ko dobiš nov telefon. Zato pozor: VALÚ v sodelovanju s ŠOS organizira nagradno igro, v kateri je glavna nagrada iPhone 15 Pro Max 256 GB.
Študenti, je čas za nov telefon?

Kako sodelujete v nagradni igri?

  1. Prijavite se s klikom na to povezavo.

  2. V času nagradne igre vsaj enkrat plačajte z VALÚ-jem.

Za prejem nagrade potrebujete aplikacijo VALÚ.

Poleg glavnega nagrajenca, ki bo prejel iPhone 15 Pro Max 256 GB, bomo izžrebali še 3, ki bodo na svoj račun VALÚ prejeli 40 EUR.

Nagradna igra traja do 7. 4. 2024 do polnoči.

 

Udeleženci nagradne igre so lahko vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki se prijavijo na sodelovanje v nagradni igri v času njenega trajanja in imajo veljaven status študenta, so vpisane v sistem subvencionirane študentske prehrane, do katere so na podlagi Zakona o subvencioniranju študentske prehrane upravičene v študijskem letu 2023/2024, in v času trajanja nagradne igre izvedejo vsaj eno uspešno plačilo z VALÚ-jem (plačilo z aplikacijo VALÚ, z VALÚ Moneto ali z VALÚ Mastercardom). Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri le z eno prijavo in v svojem imenu, s sodelovanjem pa potrjuje, da so vsi posredovani podatki resnični, ter sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.