Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

Ko vam bo GLS naslednjič dostavil paket, vam ni več treba brskati po denarnici in iskati drobiža, saj lahko odslej prevzem paketa plačate enostavno s svojim mobitelom.
Ne spreglejte super akcije ob nakupu kompleta kart za SP v hokeju, ki se bo odvijalo pri nas.
Ko v svojem najljubšem kotičku na kavču z mobitelom brskamo po spletnih trgovinah in najdemo pravi izdelek za pravo ceno, pri načinu plačila izberemo VALÚ.
Pametno denarnico VALÚ lahko napolnite na različne načine, nato pa porabljate sredstva, ki so vam na voljo. Poiščite in preizkusite svoj najljubši način polnjenja!
Pošta Slovenije vam omogoča, da pakete prevzamete v njihovih paketomatih, ki so zaenkrat na voljo v večjih slovenskih mestih. Prizadevajo si, da bi vam ponudili čim bolj prijazen in enostaven način prevzema pošiljk, v okviru tega pa imate na voljo tudi plačilo z VALÚ-jem. Pri načinu plačila izberete VALÚ in nato z aplikacijo VALÚ skenirate kodo. Če postopek plačila opravljate na mobitelu, v aplikaciji VALÚ le potrdite z gumbom Plačaj.
Še nimate VALÚ Mastercarda? Izkoristite akcijsko ponudbo: vsaj 3-krat plačajte z VALÚ-jem in nato naročite VALÚ Mastercard brezplačno (redna izdaja kartice sicer znaša 8 €).
Page 2 of 16 [2]