Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

Nakup z VALÚ Mastercardom na mimovrste.si vam prinese 10 € bonusa ob naslednjem nakupu nad 100 €. Ponudba velja samo za registrirane člane ob vsakem spletnem nakupu oz. na prevzemnih mestih podjetja Mimovrste do 14. 8. 2022 oz. do preklica.
Razvajajte sebe ali svoje prijatelje z darilnim bonom Jezeršek.
Vstopnice za Castle festival so že skoraj razprodane. Ne skrbite, zdaj imate priložnost, da osvojite svojo vstopnico, in to ne samo eno, ampak kar dve. Poskusite srečo in sodelujte v nagradni igri, v kateri bomo podarili 2 vstopnici za Castle festival, ki vključujeta tudi kampiranje.
V VALÚ Marketu lahko kupite karte za noro zabavo ob reki Kolpi. Festival Castle v osrčju narave vam ponuja kampiranje, veliko zabave, bogat program in kopanje v reki Kolpi.
V E-trgovini Telekoma Slovenije lahko digitalni bon izkoristite za nakup super prenosnikov, tablic, slušalk in druge računalniške opreme po ugodnih cenah – tudi v redni prodaji.
Središča mest so danes rezervirana za druženje, nakupovanje in kulturno preživljanje prostega časa. Mestni utrip narekuje svojevrsten slog nakupovanja, ki se razlikuje od nakupovanja v nakupovalnih središčih.
Page 3 of 20 [3]