Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

02. avgust 2023

Gremo navijat v Koper!

Plezalke in plezalci bodo plezali navzgor, cena vstopnic pa navzdol. Še malo in spet bomo na svetovnem pokalu v športnem plezanju stopili skupaj za našo elito izvrstnih plezalk in plezalcev! Navijaško vzdušje bo fantastično, saj je bilo že lani več tisoč gledalcev , letos pa jih bo brez dvoma še več. Ne zamudite in si zagotovite 10 % cenejšo vstopnico tudi vi – le ob plačilu z VALÚ-jem.
S 1. 11. 2023 se bo spremenila mesečna članarina storitve VALÚ Moneta pri Telekomu Slovenije. Mesečna članarina Standard se bo spremenila z 0,99 EUR na 1,49 EUR, mesečna članarina Plus pa z 1,19 EUR na 1,79 EUR.
Podaljšali smo akcijo brezplačnega naročila kartice VALÚ Mastercard, ki omogoča enostavno plačevanje po vsem svetu. Brezplačno naročilo lahko uporabniki VALÚ-ja izvedete do 15. avgusta.
Express One zanesljivo dostavi vaše pošiljke, poleg tega pa omogoča plačevanje z VALÚ-jem.
Bliža se svetovni pokal v športnem plezanju, ko bo močna slovenska zasedba znova osupnila s svojimi izjemnimi dosežki. Premagajte nove balvane tudi vi in se ob plačilu z VALÚ-jem povzpnite na vrh s cenejšo vstopnico.
Vsem uporabnikom mobilnega paketa SUPR, ki do sedaj VALÚ Monete še niste uporabljali za polnjenje pametne denarnice VALÚ, omogočamo ugodnost: prvih 6 mesecev po vklopu VALÚ Monete 100 % popusta pri članarini.
Page 3 of 29 [3]