Preizkusi mobilno aplikacijo VALÚ!

Aktualno

Začenja se novo študijsko leto in s tem tudi rutina lovljenja avtobusa … Še dobro, da VALÚ v sodelovanju s ŠOS organizira nagradno igro, v kateri se bodo lahko 3 srečneži odpeljali z električnim skirojem Ninebot by Segway D38E 😉
Škripajoče gume, rjoveči motorji, gost bel dim in sledi na asfaltu... Smo vas že prepričali? 😉 Doživite drift spektakel od blizu in ceneje z VALÚ-jem!
Zagotovite si 10 % cenejšo vstopnico tudi vi. Pripravili pa smo še eno ugodnost: na dogodku boste ob plačilu z VALÚ-jem pijačo dobili 30 % ceneje.
Obveščamo vas, da boste od 1. 9. 2023 dalje pri plačilu z VALÚ-jem prek SMS-a prejeli povratno sporočilo s številke, na kateri ste začeli postopek nakupa, in ne več z 1919 kot sedaj.
Začelo se je vroče poletje, ampak še bolj vroče bo v Prevaljah 11. in 12. avgusta, saj je na sporedu festival za vse generacije – KKŠ Summer FEST. Obiščite VALÚ Market in si zagotovite cenejšo vstopnico. Ob plačilu z VALÚ-jem dobite festivalsko karto kar 10 EUR ceneje, če vas pa zanima dnevna karta, jo dobite 5 EUR ceneje.
02. avgust 2023

Gremo navijat v Koper!

Plezalke in plezalci bodo plezali navzgor, cena vstopnic pa navzdol. Še malo in spet bomo na svetovnem pokalu v športnem plezanju stopili skupaj za našo elito izvrstnih plezalk in plezalcev! Navijaško vzdušje bo fantastično, saj je bilo že lani več tisoč gledalcev , letos pa jih bo brez dvoma še več. Ne zamudite in si zagotovite 10 % cenejšo vstopnico tudi vi – le ob plačilu z VALÚ-jem.
Page 5 of 31 [5]